Close
7 انواع جلسات تقريبا بتحتاجهم 80% من السيدات.

سواء قبل او بعد الجواز معظم الجلسات دي بتكون مطلوبة 
وبتحل مشاكل كتير بنقابلها كلنا في جسمنا او شكلنا وبنبقي مش عارفين هتتحل ازاي

1- جلسات #الفيفاتشي Vivace
الجلسات دي باختصار بتحل مشكلة نضارة الوجه وبتستخدم في ازالة السترتش ماركس اللي معقدانا في جسمنا خصوصا بعد الحمل وبتشيل اثار الحبوب في الوجه .

2- جلسات #الهايفو HIFU 
بتحتاجها اكيد معظم النساء من بعد سن 30 علشان الجلسات دي برضه باختصار بتشد جلد الوجه والرقبة ومعظم اجزاء الجسم زي البطن والارداف ف بتخلي شكل الجسم مشدود وشكل الوجه برضه مشدود وفيه نضارة .. افضل مافيها ان نتايجها بتفضل وقت كبير ممكن من سنتين الي 3 سنوات وانها بتحتاج من 1-3 جلسات فقط متتالية.

3- جلسات #الكريو Cryo
جلسات الكرايو بتشيل الاماكن الزيادة في الجسم زي البطن او الاجناب طبعا بنستخدمها بجانب الدايت علشان تسرع الموضوع بشكل فعلا فعال يعني لو عندك بطن او اجناب او ارداف زيادة شوية بيقل حجمها جدا لان معظم الدهون الزيادة دي بتتخلصي منها بالجلسات دي وتقريبا بتاخد في النتيجة النهائية من شهر الي 3 شهور او حسب الحالة 


4- جلسات #البلازماج Plasmage
بيحتاجها النساء من بعد سن ال 35 وهي بتحل مشكلة تهدل الجفون سواء العلوية او السفلية .. بتحتاج جلستين بحد اقصي نتيجتهم بتفضل اكتر من 5 سنين ..بتحسي بفرق كبير جدا بعد الجلسات مباشرة.

5- جلسات ازالة #السلوليت Cellulite Removal
تقريبا 90 % من البنات بتعدي علي مرحلة بيظهر في جسمها السلوليت .. عموما الحل تقريبا الوحيد ليه هو الجلسات مع الكرايو والهايفو كحل نهائي حقيقي ده لان حتي الكريمات مش بتاثر فيه غير بنسبة صغيرة جدا المشكلة ان في بعض الاحيان لو مبداتيش من الاول بتحتاجي عدد جلسات اكبر .

6- جلسات ازالة الشعر بالليزر Laser Hair Removal 
طبعا كلنا سمعنا عنها .. بنستخدم فيها الجهاز الافضل علي الاطلاق واللي هو ال Diode علشان توصلي لنتيجة كويسة والاهم ان نوع الجهاز بيناسب اي نوع شعر وطبعا الجلسات دي بتخلصك من الشعر في جسمك تقريبا لو تابعتيها بشكل منتظم مش هتحسي بعدها ان فيه شعر اصلا بس الالتزام بالجلسات ورا بعض وبعد كده الجلسات الثانوية.

7- جلسات ال Growth Factor للشعر 
الجلسات دي من اهم الجلسات اللي ممكن تكون بتدور عليها خصوصا البنات المحجبات او البنات اللي شعرهم بيتساقط بسهولة لان الجلسات دي بترجع طبيعة الشعر وبتزوده بشكل فعلا قوي وواضح .. بيكون عددها بين 6-8 جلسات لكن نتيجتها بتفضل وقت كبير جدا .

يمكنك ايضا الحجز المباشر
بالاتصال علي 01000008106

عناوين الفروع
مصر الجديده_المهندسين

1 Comment

  • YourFriendPablo Posted يناير 28, 2019 7:05 م

    Great, I really like it! Youre awesome

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

call now